close

U moet zich in HagaZiekenhuis Den Haag voor alle bezoeken aan de polikliniek aanmelden bij een aanmeldzuil. Ook voor de bloedafname en een inloopafspraak bij het Radiologisch centrum. Hier leest u meer over het aanmelden bij de aanmeldzuilen.

Heeft u een afspraak in HagaZiekenhuis Zoetermeer? Ga dan naar de balie van de polikliniek waar u een afspraak heeft. Klik hier voor een overzicht van de routenummers. Ook in de hal staat een bord met een overzicht van alle routes.

Elke afdeling heeft een eigen route. Deze route bestaat uit een letter en twee cijfers. De Longziekten polikliniek heeft bijvoorbeeld routenummer B1.2. De letter verwijst naar een deel van het gebouw waar de afdeling is gevestigd. Het eerste cijfer verwijst naar de etage waar de afdeling is gevestigd.
Het tweede cijfer is het balienummer waar de patiënten zich melden.
 


De Longziekten polikliniek vindt u bijvoorbeeld in gebouwdeel B op de eerste etage, balie 2.

Hoe vindt u de weg naar een bestemming?

De borden verwijzen naar de gebouwdelen. Op de bovenrand van elk verwijsbord staat de etage waar u zich bevindt. Op de onderrand staat een strook met verwijzingen naar de uitgang en voorzieningen zoals toiletten, espressobar of restaurant.


Bij de liften treft u een verkort overzicht met de bestemmingen in het gebouwdeel waar u zich bevindt.

Aan het einde van de route ziet u een bord met de naam van de bestemming en het routenummer.

Er zijn kaartjes met alle routes beschikbaar. Deze kaartjes worden onder meer uitgedeeld door de vrijwilligers die u ook kunnen helpen om uw weg te vinden.

U kunt bloed laten prikken of materiaal inleveren op veel plekken in de regio Den Haag en Zoetermeer. 

Let op: in de meeste gevallen moet u een afspraak maken voor bloedafname. Voor het inleveren van materiaal is dit niet nodig.

Goed om te weten

MijnHaga app: altijd uw afspraakgegevens bij de hand

Via de MijnHaga app heeft u altijd een overzicht van uw afspraken op uw telefoon bij de hand. Ook kunt u zien hoe u zich op de afspraak kunt voorbereiden. Tot slot kunt u in de app diverse behandelpaden toevoegen. U krijgt dan informatie op maat over uw behandeling.