Haga in Opleidingdag

Haga in Opleidingdag

Volg je hart en kies voor een opleiding in het HagaZiekenhuis

Bij een ziekenhuis denk je waarschijnlijk als eerste aan dokters en verpleegkundigen. Logisch, maar in een ziekenhuis gebeurt veel meer! Bij het stellen van de juiste diagnose, de behandeling en verzorging van een patiënt werken verschillende beroepen nauw samen. De mix van techniek en zorg voor mensen komt in veel van deze beroepen terug. Deze combinatie en de samenwerking tussen alle beroepen maakt een ziekenhuis tot een zeer boeiende en uitdagende omgeving om te werken én een beroep te leren!

Wil je weten welke opleidingsmogelijkheden er in het HagaZiekenhuis zijn? We laten graag de diversiteit aan mogelijkheden zien! In 2013 kon je door middel van beroepenspeedddate een blik werpen in je eigen toekomst bij het HagaZiekenhuis. Wil je erachter komen of werken in een ziekenhuis iets voor jou is? Meld je volgend jaar dan aan voor het avondprogramma!

Avondprogramma

Het avondprogramma, van 19.00 tot 21.15 uur, is gericht op de hoogste klassen van havo en vwo. Tijdens dit onderdeel van de Haga in Opleidingdag komen veel opleidingsmogelijkheden aan bod, waaronder de opleidingen tot radiologisch laborant, operatieassistent, anesthesiemedewerker en verpleegkundige. Medewerkers van de afdeling laten je zien wat het beroep en de opleiding inhouden, door middel van beroepen-speeddate! In kleine groepjes schuif je aan bij een praktijkbegeleider en leerling van verschillende beroepsgroepen, zij geven in korte tijd uitleg over hun beroep. Daarna informeel napraten onder een genot van een drankje.

Foto-impressie

De Haga in Opleidingdag 2013 is volgens de deelnemers een leerzame en geslaagde dag. Hieronder een foto-impressie van deze drukbezochte editie eerder.

Haga in Opleidingsdag 1

Haga in Opleidingsdag 2

Haga in Opleidingsdag 3

Haga in Opleidingsdag 5

Haga in Opleidingsdag 4

Haga in Opleidingsdag 6
Haga in Opleidingsdag 7 Haga in Opleidingsdag 8