Informatieavond: toekomstig zorgaanbod HagaZiekenhuis Zoetermeer

Hoe biedt HagaZiekenhuis Zoetermeer patiënten in de toekomst passende, bereikbare en betaalbare zorg? Die vraag staat maandag 11 maart centraal tijdens een informatiebijeenkomst van het HagaZiekenhuis. Op deze avond delen we de toekomstplannen voor locatie Zoetermeer met inwoners en andere geïnteresseerden. Ook kijken we naar de rol van het HagaZiekenhuis in het gezondheidsnetwerk van Zoetermeer, Zoetermeer 2025. We zijn benieuwd naar uw ideeën, wensen en zorgen.

Toegankelijk en betaalbaar

Het HagaZiekenhuis zal topzorg blijven leveren aan de inwoners van Zoetermeer en omgeving. Dat is alleen mogelijk als het ziekenhuis keuzes maakt in het zorgaanbod. Welke zorg blijven we bieden op locatie Zoetermeer? In welk type zorg investeren we in Zoetermeer? En wanneer kiezen we ervoor patiënten te behandelen op locatie Den Haag? Bestuursvoorzitter Peter van der Meer en longarts Klara Rijnten nemen u mee in de plannen.

In gesprek

Eind maart stelt het HagaZiekenhuis haar nieuwe zorgprofiel voor locatie Zoetermeer vast. Voordat we dit doen, willen we graag met u in gesprek. Dat doen we tijdens de informatieavond op 11 maart. Er is natuurlijk ruimte om uw vragen te stellen. En we vragen u actief om in kleine groepjes uw gedachten met ons te delen. Niet alleen over de keuzes rondom het toekomstig zorgaanbod, maar ook over de rol van het HagaZiekenhuis in de stad Zoetermeer. Hoe kan het ziekenhuis bijdragen om burgers gezonder en veerkrachtiger te maken? En wat verwacht u van de samenwerking met andere zorgorganisaties?

Lea Bouwmeester, kwartiermaker inwonersparticipatie binnen Zoetermeer 2025, leidt de avond. De toekomst van geboortezorg in de Zoetermeerse regio is deze avond geen onderwerp van gesprek. Hiervoor lopen momenteel verschillende onderzoeken. Over de geboortezorg wordt een aparte informatieavond georganiseerd.

Praktische informatie

Wat?
Informatieavond over toekomstig zorgaanbod HagaZiekenhuis Zoetermeer:

  • Peter van der Meer, voorzitter raad van bestuur HagaZiekenhuis
  • Klara Rijnten, longarts HagaZiekenhuis Zoetermeer
  • Bregje Thomassen, programmadirecteur Zoetermeer 2025
  • Lea Bouwmeester, kwartiermaker inwonersparticipatie Zoetermeer 2025

Wanneer?
Maandag 11 maart, 17.00 - 20.30 uur

Voor wie?
Inwoners Zoetermeer en andere geïnteresseerden

Waar?
HagaZiekenhuis Zoetermeer (Toneelzaal)  -  Toneellaan 1, 2725 NA Zoetermeer

Goed om te weten

  • Het HagaZiekenhuis verzorgt een eenvoudige, gratis maaltijd.
  • Komt u met de auto? U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein voor het ziekenhuis of in de parkeergarage.
  • U hoeft zich niet aan te melden voor de informatieavond. Heeft u vragen over de avond? Stuur dan een e-mail naar communicatie@hagaziekenhuis.nl