Locatie Sportlaan

(070) 210 0000
Sportlaan 600
2566 MJ Den Haag

Plan uw reis

Fiets Openbaar vervoer Auto
€ 1,25 per uur
Luchtfoto locatie Sportlaan

Locatie Sportlaan sluit binnenkort

De locatie Sportlaan ligt tegen de duinen van de Haagse Vogelwijk aan. Een aantal specialismen houden op deze locatie spreekuur. Maar niet lang meer: locatie Sportlaan van het HagaZiekenhuis gaat sluiten. De afdelingen verhuizen voor het eind van 2020 naar locatie Leyweg.

Veelgestelde vragen over locatie Sportlaan

Op het parkeerterrein voor het HagaZiekenhuis, locatie Sportlaan kost parkeren € 1,25 per uur. Dagtarief € 12,50. In de eerste 30 minuten kan kosteloos worden uitgereden.

De betaalautomaat staat op het parkeerterrein, onder aan de trap naar de hoofdingang. U kunt alleen betalen met PIN. Na betaling heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.
 

Locatie Leyweg / Juliana Kinderziekenhuis

Er zijn parkeerplaatsen voor gehandicapten:

  • op het grote parkeerterrein
  • langs de toegangsweg naar het grote parkeerterrein
  • bij het Spoedplein

Bent u gehandicapt? Dan heeft u wel een uitrijkaart nodig. Deze krijgt u op vertoon van uw gehandicaptenkaart (of een kopie) bij de receptie.

Locatie Sportlaan

Bij de hoofdingang zijn parkeerplaatsen voor gehandicapten.

Bent u gehandicapt? Dan heeft u wel een uitrijkaart nodig. Deze krijgt u op vertoon van uw gehandicaptenkaart (of een kopie) bij de receptie.

U vindt het parkeerapparaat om de hoek bij de hoofdingang van het HagaZiekenhuis. Hier kunt u uw parkeerkaartje met PIN afrekenen. Na betaling heeft u 30 minuten om het parkeerterrein af te rijden.

Parkeren is de eerste 30 minuten gratis.