HagaZiekenhuis Zoetermeer

(079) 346 2626
Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer

Plan uw reis

Fiets Openbaar vervoer Auto
€ 0,50 per 15 minuten
Luchtfoto locatie LangeLand Ziekenhuis

HagaZiekenhuis Zoetermeer

HagaZiekenhuis Zoetermeer heette tot 1 juni 2023 LangeLand Ziekenhuis. 

Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Naast HagaZiekenhuis Zoetermeer staat het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC). Hier kunt u na doorverwijzing terecht voor orthopedische zorg. Lees meer op de website van het RHOC.

Heeft u een afspraak in het RHOC? Dan kunt u parkeren op het terrein van het ziekenhuis.

Komt u met de auto?

Parkeer uw auto op het parkeerterrein of in de parkeergarage. En parkeer vooral niet in de woonwijk naast het ziekenhuis. Bewoners hebben hier last van.

Let op: de parkeergarage is gesloten tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Binnen die tijd kunt u niet in of uit te rijden.

De parkeerkosten betaalt u bij de automaat, contant (munten en/of bankbiljetten) of via pin. Betaald parkeren geldt alleen voor auto’s. Motorfietsen en (brom-)fietsen kunnen gratis worden geparkeerd op de daartoe aangelegde parkeerstrook voor motorfietsen.

Brengt u met de auto iemand naar de hoofdingang?

U kunt iemand afzetten of ophalen voor de ingang van het ziekenhuis of het Orthopedisch Centrum (OC). Als u binnen 30 minuten het terrein weer verlaat, kunt u met uw parkeerkaartje gratis uitrijden. U mag uw auto niet bij de hoofdingang parkeren. Dit is alleen toegestaan voor bezoekers met een mindervalide kaart.

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Bij de hoofdingang van het ziekenhuis en het Reinier Haga Orthopedisch Centrum zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden. Voor deze parkeerplaatsen geldt het normale parkeertarief.

Abonnementen

Maakt u als patiënt of bezoeker vaak van het perkeerterrein gebruik? Dan kunt u een abonnement kopen.

  • Een weekkaart kost € 11,00. Deze kunt u bij de betaalautomaat kopen.
  • Een maandkaart kost € 37,50. Deze kunt u kopen via de parkeerbeheerder of de beveiliger.

Komt u met het OV?

Buslijn 70
De halte van buslijn 70 ligt op 100 meter lopen van de hoofdingang. 

Ouderenbus
Ook de ouderenbus stopt regelmatig bij het ziekenhuis. Deze stopt direct voor de hoofdingang.

Let op: de naam van de halte is HagaZiekenhuis Zoetermeer. Op 9292.nl wordt de halte nog aangeduid als LangeLand Ziekenhuis. Deze informatie moet nog worden aangepast.

Randstadrail 3
Komt u met de RandstadRail lijn 3? Stap dan uit bij halte ‘De Leyens’. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten naar het ziekenhuis. Volg de borden met een 'H' erop.

Let op: in de RandstadRail wordt omgeroepen dat u kunt uitstappen voor het LangeLand Ziekenhuis. Dit is de vroegere naam van HagaZiekenhuis Zoetermeer. Deze informatie moet nog worden aangepast.

Voorzieningen

In het HagaZiekenhuis proberen we het u zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Met een vers kopje koffie bijvoorbeeld. Hieronder vindt u een overzicht van onze voorzieningen in HagaZiekenhuis Zoetermeer.