HagaZiekenhuis Den Haag vanaf 15 april wekelijks te zien in RTL5-programma ‘Spoedeisende Hulp 24/7’

15 April 2024

Ben jij ook benieuwd hoe het eraan toe gaat op de Spoedeisende Hulp (SEH)? Kijk dan vanaf 15 april naar het televisieprogramma Spoedeisende Hulp 24/7. SEH-artsen Vanessa, Bob en Fatma, kinderarts Denise en SEH-verpleegkundigen (in opleiding) Christel, Thatcher, Glenn, Loes en Sanne nemen je mee in hun werk op de SEH van HagaZiekenhuis Den Haag. Het programma is iedere maandagavond vanaf 20.30 uur te zien op RTL 5.

Op de SEH telt iedere minuut. Dat zie je in de 8-delige serie Spoedeisende Hulp 24/7. Je krijg inzicht in het reilen en zeilen op de SEH van HagaZiekenhuis Den Haag, het Catharina Ziekenhuis en het Meander Medisch Centrum.

Het programma laat zien met wat voor patiënten je op de SEH allemaal te maken hebt. Van een kleine verwonding aan een vinger tot aan een acute reanimatie. En van een zieke baby met een koortsstuip, tot aan een oudere patiënt in de laatste fase van zijn of haar leven. Mooie, ontroerende, grappige en spannende situaties wisselen elkaar af. Bijzonder om te zien is hoe de zorgverleners hun hoofd koel houden én hoe zij elk hun eigen manier hebben om patiënten op hun gemak te stellen.
Spoedeisende Hulp 24/7 is vanaf 15 april iedere maandagavond om 20.30 uur te zien bij RTL5.


Privacy

Het HagaZiekenhuis hecht veel waarde aan de privacy en veiligheid van onze patiënten, hun naasten en onze zorgverleners. Iedereen die in beeld komt is vooraf gevraagd of hij/zij mee wil werken. De deelnemende patiënten hebben bovendien de gelegenheid gekregen hun eigen beelden terug te zien en af te zien van deelname. Lees hier meer over de voorwaarden die het HagaZiekenhuis stelt bij televisieproducties.
Enthousiast geworden over werken op onze Spoedeisende Hulp?

Bekijk de vacatures op de Spoedeisende Hulp van HagaZiekenhuis Den Haag en HagaZiekenhuis Zoetermeer op www.werkenbijhaga.nl


Naar het overzicht