Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker op 16 februari

17 January 2023

Het HagaZiekenhuis, de ProstaatKankerStichting en Carma organiseren een informele bijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun partners. Deze keer gaat de bijeenkomst specifiek over de verandering van uw levensstijl na de diagnose prostaatkanker.

U bent van harte welkom om patiënten te ontmoeten die ook prostaatkanker hebben. Samen kunt u ervaringen uitwisselen:

• Wat betekent prostaatkanker voor mij en voor mijn partner?
  • Hoe ervaren medepatiënten de behandeling?
  • Wat staat mij te wachten?

De bijeenkomst is op donderdag 16 februari van 15.30 tot 17.00 uur en wordt begeleid door lotgenoten van de ProstaatKankerStichting. Namens het Reinier Haga Prostaatkankercentrum is er een urologisch oncologieverpleegkundige uit het HagaZiekenhuis aanwezig.

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan vóór 16 februari op via het e-mailadres uro-oncologie@hagaziekenhuis.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer.

Locatie:

Carma