Benoeming raad van commissarissen voor de HagaZiekenhuis Huidkliniek

01 May 2024

De HagaZiekenhuis Huidkliniek heeft een raad van commissarissen benoemd. De raad van commissarissen (rvc) bestaat uit onafhankelijke leden met een ruime bestuurservaring op relevante terreinen in de zorg en maatschappij. De leden zijn benoemd op basis van hun brede kennis en ervaring op medisch, juridisch, financieel en/of bestuurlijk gebied.

De raad van commissarissen bestaat uit:

  • Christian Vader (voorzitter), ziekenhuis apotheker en medisch manager Elkerliek Ziekenhuis
  • Albert-Jan Kroezen, directeur business control realisatie bij Alliander
  • Tessa van Maanen, voorzitter raad van bestuur Spijkenisse Medisch Centrum

Voorzitter van de raad van commissarissen Christian Vader: “De rvc heeft veel zin om aan de slag te gaan voor en met de HagaZiekenhuis Huidkliniek. Naast onze verantwoordelijkheid om toezicht te houden op de organisatie, zijn we ook een strategisch sparringpartner en klankbord voor de directie van de HagaZiekenhuis Huidkliniek.”

Directeur HagaZiekenhuis Huidkliniek Harald den Blaauwen: “Met deze deskundige rvc heeft de HagaZiekenhuis Huidkliniek veel kennis en kunde in huis gehaald voor een goed toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken. Ik kijk er naar uit om samen te werken aan toekomstbestendige en hoogwaardige dermatologische zorg voor de inwoners van Zoetermeer en omgeving."


Aan tafel: de raad van commissarissen HagaZiekenhuis Huidkliniek, v.l.n.r.: Albert-Jan Kroezen, Tessa van Maanen en Christian Vader.

Staand: Harald den Blaauwen (directeur HagaZiekenhuis Huidkliniek) en Vinodh Basdew (medisch directeur HagaZiekenhuis Huidkliniek)

Naar het overzicht