Themabijeenkomst Centrum Marike en HagaZiekenhuis op 10 juli

21 June 2024

Centrum Marike en het HagaZiekenhuis organiseren een informele themabijeenkomst voor mensen die geraakt zijn door kanker. Deze keer gaat het specifiek over voeding & beweging. Goed eten, drinken én bewegen tijdens de behandeling van kanker helpt je zo fit mogelijk te blijven. De klachten bij kanker of de bijwerkingen van de behandeling, maken dit niet altijd makkelijk. Wat is goede voeding en waar kun je op letten? Hoe ga je om met misselijkheid, vermoeidheid of smaakverandering? En: hoe blijf je actief tijdens of na de behandeling? Wat kun je zelf doen, en hoe kan een fysiotherapeut u extra ondersteunen?

U bent van harte welkom om patiënten te ontmoeten die ook kanker hebben (gehad). Ook partners en andere naasten zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst kunt u ervaringen uitwisselen:
  • Wat betekent kanker voor mij (en voor mijn partner/naaste)?
  • Hoe ervaren medepatiënten de behandeling?
  • Wat staat mij te wachten?
De avond wordt geleid door een coördinator van Centrum Marike. Namens het HagaZiekenhuis zijn bij deze themabijeenkomst diëtist Helena Fung en fysiotherapeut Mark Lindhout aanwezig.

Aanmelden

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan vóór 8 juli aan door een e-mail te sturen naar info@centrummarike.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en het aantal personen dat naar de bijeenkomst komt.

Locatie

Centrum Marike
Mexicosingel 52
2548 HB Den Haag
  
Naar het overzicht