HagaZiekenhuis Den Haag


Het HagaZiekenhuis biedt topklinische zorg aan inwoners van Den Haag, Zoetermeer en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners. 

Het HagaZiekenhuis is een van de 27 Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ). Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan wetenschap, innovatie en onderzoek. Ook leiden we continu nieuwe zorgverleners op. In het HagaZiekenhuis van de toekomst bieden we op beide locaties een inspirerende werkomgeving en veel ontwikkelmogelijkheden voor ambitieuze zorgprofessionals.

Op onze locaties in Den Haag en Zoetermeer werken ruim 6.000 medewerkers. Patiënten komen naar het HagaZiekenhuis voor de beste zorg met persoonlijke aandacht. In ons ziekenhuis in Zoetermeer bieden we laagdrempelige zorg. Door de korte lijntjes en kleinschaligheid voelen patiënten en medewerkers zich hier helemaal thuis. Onze zorgverleners in Den Haag bieden daarnaast ook hoogcomplexe zorg op veel verschillende gebieden.

Patiënten waarderen onze zorg. We vragen na afloop van hun bezoek veel patiënten om feedback. Zij geven het HagaZiekenhuis het rapportcijfer 8,8. 

Fusie

Sinds 1 maart 2023 zijn het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer gefuseerd. Sinds 1 juni is de naam LangeLand Ziekenhuis veranderd in HagaZiekenhuis Zoetermeer.

Klik hier voor meer informatie over de fusie.

HagaZiekenhuis