Marjolein Tasche gaat nieuwe uitdaging aan

05 juli 2017

Directievoorzitter Marjolein Tasche verruilt na bijna 14 jaar het HagaZiekenhuis voor een nieuwe uitdaging. Per 1 oktober gaat ze als voorzitter van de raad van bestuur aan de slag in het Franciscus Gasthuis & Vlietland in Rotterdam / Schiedam.

Marjolein Tasche verlaat per 1 oktober het HagaZiekenhuis.

Tasche is sinds 2004 werkzaam in het HagaZiekenhuis, onder meer als manager Zorg en - sinds 2008 - lid van de raad van bestuur. De laatste 4 jaar was ze directievoorzitter van het HagaZiekenhuis en lid van de raad van bestuur van de Reinier Haga Groep (RHG). Tasche is blij, maar ook wat weemoedig: "Na al die jaren fijn gewerkt te hebben in dit fantastische ziekenhuis, maak ik de stap naar het voorzitterschap van het bestuur van Franciscus Gasthuis en Vlietland. Ik zal heel veel mensen missen en neem veel ervaringen mee. Ik ben nog niet meteen weg, maar nu al dank ik iedereen voor het vertrouwen en de samenwerking."

Reacties

Chiel Huffmeijer, voorzitter van de Reinier Haga Groep, heeft al die jaren nauw met haar samengewerkt. "Met het vertrek van Marjolein verliest het HagaZiekenhuis een bevlogen bestuurder die zich jarenlang met hart en ziel inzette voor de patiënten en medewerkers van het ziekenhuis. In de jaren dat ik met haar samenwerkte heb ik Marjolein leren kennen als een deskundige, betrokken en goede collega."

Elmer Mulder, voorzitter raad van toezicht van de Reinier Haga Groep, reageert dankbaar en positief: "We zijn Marjolein heel erkentelijk voor wat zij de afgelopen jaren voor het HagaZiekenhuis en de Reinier Haga Groep heeft betekend. We gaan haar missen maar we feliciteren haar met deze stap. We wensen haar veel succes."

Zie ook de website van Franciscus Gasthuis & Vlietland

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017mei 2017juni 2017juli 2017augustus 2017september 2017oktober 2017november 2017december 2017