Nieuwe orthopeden

09 mei 2017

Op onze afdeling Orthopedie beginnen in juni en juli 4 nieuwe, ervaren orthopeden. Zij vervangen de orthopeden die elders gaan werken. In het najaar starten nog 2 orthopeden. In de nieuwe samenstelling bestaat de vakgroep uit 9 orthopeden, aangevuld met collega's uit Reinier de Graaf en het langeLand ziekenhuis. Zo blijven we de zorg bieden die u van ons gewend bent.

Op de vacatures reageerden meer dan 80 orthopeden. Dat is niet verwonderlijk, zij gaan immers met de orthopeden van Reinier de Graaf en LangeLand Ziekenhuis samenwerken in een uniek orthopedisch centrum in Zoetermeer. Dit centrum wordt in 2019 geopend. Tot die tijd bieden wij de orthopedische patiëntenzorg in Den Haag op locatie Sportlaan van het HagaZiekenhuis.

U blijft voor poliklinische zorg welkom in het HagaZiekenhuis op onze locaties Sportlaan, Leyweg en Juliana Kinderziekenhuis. Ook vooronderzoeken, zoals röntgenfoto's, MRI's, CT-scans, Laboratorium-onderzoek en de nacontrole en -behandeling gebeuren in ons ziekenhuis.

De acute orthopedische zorg op de Spoedeisende Hulp voor kinderen en volwassenen blijft in Den Haag, Delft en Zoetermeer. Chirurgische orthopedie voor kinderen blijft in het Juliana Kinderziekenhuis. Alleen de orthopedische operaties voor volwassenen vinden vanaf 2019 in het orthopedisch centrum in Zoetermeer plaats.

De orthopeden die in het HagaZiekenhuis blijven zijn:

De nieuwe orthopeden

A. Langeveld (start 1 juni)

Aandachtsgebieden

- heup

S. Witjes (start 12 juni)

- schouder
- sportorthopedie

Dr. M. Rutgers (start 1 juli)

- knie

P. Flikweert (start 17 juli)

Aandachtsgebied: