Proef met ConsultAssistent

13 juli 2017

Meer tijd en aandacht voor uw specifieke situatie en behandelmogelijkheden. Dat is mogelijk voor patiënten van de polikliniek Keel, neus en oor (KNO) die vóór de afspraak met de arts een online vragenlijst invullen. Onze kno-artsen gaan dit een jaar lang testen met de hulp van ConsultAssistent.

Via ConsultAssistent beantwoorden patiënten vóór de afspraak met de kno-arts online vragen over hun gezondheidsklachten. Doordat de arts al op veel standaardvragen een antwoord heeft, kan hij of zij de afspraak beter voorbereiden en is er meer tijd om te spreken over o.a. behandelmogelijkheden.

Het HagaZiekenhuis gaat ConsultAssistent een jaar testen, van juli 2017 tot juli 2018. Volwassen patiënten die een afspraak maken bij de afdeling KNO kunnen uitgenodigd worden voor ConsultAssistent. Zij ontvangen dan 3 dagen voor de afspraak een uitnodiging om de vragen over de gezondheidsklachten in te vullen. In de eerste maanden van de testperiode krijgt een beperkt aantal patiënten een uitnodiging hiervoor.

ConsultAssistent past in de innovatieve ambities van het HagaZiekenhuis.

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017mei 2017juni 2017juli 2017augustus 2017september 2017oktober 2017