Rolf de Folter directievoorzitter a.i. HagaZiekenhuis

01 september 2017

Per 4 september begint mr.dr. Rolf de Folter (65) als tijdelijk directievoorzitter van het HagaZiekenhuis en eveneens tijdelijk lid van de raad van bestuur van de Reinier Haga Groep. Hij neemt de plaats in van Marjolein Tasche die per 1 oktober begint als voorzitter raad van bestuur Franciscus Gasthuis & Vlietland. Totdat haar opvolger is benoemd, zal De Folter het HagaZiekenhuis leiden. De werving voor een directievoorzitter/lid raad van bestuur van de Groep is in gang gezet.

Rolf de Folter is een ervaren ziekenhuisbestuurder, onder andere in een topklinisch- en academisch ziekenhuis. Vanaf 2007 vervult hij interim directiefuncties bij verschillende organisaties in de zorg. Ook is hij onafhankelijk auditor voor het NIAZ. Daarnaast is De Folter een veelgevraagd adviseur voor bestuurlijke vraagstukken bij profit- en non-profit ondernemingen en instellingen en brancheorganisaties op het gebied van strategisch management, financieel management en bedrijfsvoering.

Wij wensen Rolf veel succes!

Namens de raad van toezicht,

Elmer Mulder, voorzitter

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017mei 2017juni 2017juli 2017augustus 2017september 2017oktober 2017november 2017december 2017