Terrein rondom locatie Leyweg bouwrijp gemaakt

23 februari 2017

De gemeente Den Haag ontwikkelt het gebied rond het HagaZiekenhuis locatie Leyweg voor woningen en andere voorzieningen. Momenteel wordt het terrein rondom het ziekenhuis bouwrijp gemaakt door aannemer Vink.

Rondom locatie Leyweg worden onder meer bomen gekapt

Er wordt gewerkt achter het Spoedplein. Daardoor is het fietspad dat achter het ziekenhuis loopt afgesloten. Het nieuwe riool komt namelijk midden onder dit pad te liggen.

De werkzaamheden in dit gebied zijn:

• kap van bomen
  • verwijderen van de boomstobben
  • aanleg van de riolering voor de toekomstige woningen
  • aanleg van de nieuwe waterpartij.

Op 1 mei wordt dit gebied opgeleverd. Daarna start bouwbedrijf Heijmans met bouwwerkzaamheden.

Ook aan de voorkant van het ziekenhuis (achter het parkeerterrein en op het terrein van het Oogziekenhuis) wordt gewerkt aan het bouwrijp maken van de grond.

Meer informatie over dit project vindt u op de website van de gemeente Den Haag.

januari 2017februari 2017maart 2017april 2017mei 2017juni 2017juli 2017augustus 2017september 2017oktober 2017november 2017december 2017