Woensdag 24 januari

Innoveren in opleiden & ouderenzorg innovatiemarkt

van 11.30 tot 15.00 uur

's Middag is in het JKZ het evenement Robots en zo...

 

Google

In het InnovatieLab zullen we onder andere demonstraties geven van de toepassing van Google glass in traumakamer 2, de mogelijkheden van de hololens, de augmented reality speurtocht voor AIOS, de foto app voor het versturen van medische beelden en vertellen welke pilots er allemaal lopen in het HagaZiekenhuis vanuit het InnovatieLab.

 

Een Leven Lang Leren - een kijkje achter de schermen van de HagaAcademie rondom digitale leermogelijkheden

E -laerning
GH_LOGO_264x 64

GoodHabitz biedt voor medewerkers van het HagaZiekenhuis meer dan 90 leuke, eigentijdse en praktische online trainingen aan, in onderwerpen variërend van persoonlijke effectiviteit, commerciële vaardigheden, office, social media, management en communicatie. Alle trainingen kun je gratis volgen vanachter je PC of ipad in je eigen tempo en wanneer het jou het beste uitkomt.

 

https://www.goodhabitz.com/home.html

 

Innovatie en ouderenzorg (van 11.30 tot 15.00 uur)

ZORA zal door middel van muziek en dans een interactie aangaan met de mensen die het ehealthweek event bezoeken.

ZORA is een kleine humanoid robot van 57 cm hoog met een aaibaar uiterlijk, zij wordt ingezet ter ondersteuning van zorgpersoneel.

De ZORA wordt o.a. ingezet bij jongeren met autisme. Het voordeel van een robot voor deze kinderen is dat de robot voorspelbaar reageert, weinig mimiek heeft, geen stemintonatie en een onvoorspelbaar geduld heeft. Daarnaast is ze natuurlijk het vriendje van alle kinderen en de perfecte afleider in het ziekenhuis of zorgcentrum!

 

Zora

iZi Gezond Lang Thuis

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis blijven wonen, dat willen we allemaal. Ontdek hoe e-health u kan helpen om langer zelfstandig te blijven wonen. Denk aan slimme hulpmiddelen zoals een digitale deurspion, senioren tablet, valsensor, persoonlijke alarmering en sociale- en huishoud robots.

www.wijenizi.nl

 

Izi
Tafel

De Belevenistafel

Zorg waarbij de beleving centraal staat wordt steeds belangrijker om bewoners van woonzorgcentra actief te houden. Deze zorg houdt rekening met iemands persoonlijkheid en zijn of haar behoeften in plaats van beperkingen. Steeds meer woonzorgcentra spelen in op deze individuele behoefte door gebruik te maken van de BelevenisTafel.

www.belevenistafel.nl

 

UITREIKING VAN DE OOR Leiden Doelmatigheidsprijs

 

Van 18.00 - 20.00 uur

Deze avond staat in het teken van doelmatigheid in de medische vervolgopleidingen. Het zal een feestelijke bijeenkomst worden omdat de OOR Leiden Doelmatigheidsprijs zal worden uitgereikt aan verschillende (innovatieve) doelmatigheids-initiatieven van aios uit de OOR Leiden

Genodigden, Opleiders, Aios, Ondersteuners Opleidingen en andere betrokkenen bij doelmatigheid en innovatie, uit het Haga en de hele OOR Leiden.

Dit programma is een samenwerking tussen HagaAcademie, OOR Leiden, Landelijk Project Doelmatigheid en het InnovatieLab Haga Ziekenhuis. www.oorleiden.nl

Oor