HagaZiekenhuis Den Haag


Het HagaZiekenhuis biedt topklinische zorg aan inwoners van Den Haag, Zoetermeer en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners. We hebben bijna 5000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.440 zorgcollega's. 

We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Patiëntveiligheid en patiëntvriendelijkheid staan bij ons steeds voorop. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en innoveren continu onze zorg.

Het HagaZiekenhuis is een van de 27 Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ). Dat betekent dat we niet alleen de basiszorg bieden, maar ook hoogspecialistische zorg op een aantal gebieden. We leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op. Voor bijna alle aandoeningen en behandelingen kunt u bij ons terecht.

Patiënten waarderen onze zorg. We vragen na afloop van hun bezoek veel patiënten om feedback. Zij geven het HagaZiekenhuis het rapportcijfer 8,8. 

Fusie

Sinds 1 maart 2023 zijn het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer gefuseerd. Sinds 1 juni is de naam LangeLand Ziekenhuis veranderd in HagaZiekenhuis Zoetermeer.

Klik hier voor meer informatie over de fusie.

HagaZiekenhuis