Verwijzers

Als u werkzaam bent in het gebied van het HagaZiekenhuis, heeft u waarschijnlijk behoefte aan meer informatie over de werkwijze van het ziekenhuis. Joke van Veen, onze accountmanager verwijzers, komt desgewenst graag bij u langs om alles met u door te nemen.

Zij vertelt in dit gesprek wat het HagaZiekenhuis voor u kan betekenen en toont de service en diensten van de diagnostische afdelingen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via huisarts@hagaziekenhuis.nl of 06 - 533 698 03.

Hieronder alvast kort de belangrijkste informatie

Haga Huisartsenteam

Patiënten van het HagaZiekenhuis hebben baat bij een goede relatie tussen hun huisarts en het ziekenhuis. Het Haga Huisartsenteam werkt aan het waarborgen van de relatie met alle huisartsen in de regio. We zorgen ervoor u goed en tijdig te informeren over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van patiëntenzorg. Bovendien is het Haga Huisartsenteam de vraagbaak voor alle vragen van huisartsen over onze ziekenhuiszorg.

U vindt alle gegevens over het Haga Huisartsenteam op deze pagina

Patiëntgebonden vragen

Voor alle patiëntgebonden vragen kunnen huisartsen direct bellen naar het speciale telefoonnummer voor huisartsen (070) 210 1010.

Verwijzen en communiceren

Wij ontvangen verwijzingen, ook de spoedverwijzing, bij voorkeur digitaal viaZorgDomein.

Retourinformatie vanuit het ziekenhuis verzenden wij, als u bent aangesloten op ZorgMail, ook digitaal.

Om (kosteloos) inzage te krijgen in gegevens van uw patiënten in ons elektronisch patiëntendossier, kunt u gebruik maken van ons Zorgverlenersportaal. Het enige wat u nodig heeft is een geldige UZI -pas.

Wilt u gebruik maken van deze diensten? Stuur dan een mail aan Joke van Veen via huisarts@hagaziekenhuis.nl.

Op de hoogte blijven

Artsenwijzer

Het HagaZiekenhuis brengt eenmaal per 2 jaar een bereikbaarheidswijzer uit. In dit boekje staan de specialisten met hun contactgegevens en aandachtsgebieden. Wilt u dit boekje ontvangen? Stuur dan een mail naar huisarts@hagaziekenhuis.nl. Er is ook een digitale versie van de Artsenwijzer

Digitale nieuwsbrief voor verwijzers

Maandelijks brengt het HagaZiekenhuis een digitale nieuwsbrief uit met nieuws en ontwikkelingen die voor u als huisarts belangrijk kunnen zijn om te weten. U kunt zich hiervoor aanmelden: Ja, ik wil graag het HagaNieuws voor verwijzers

 

Nascholingen

Het HagaZiekenhuis verzorgt regelmatig bij- en nascholing voor huisartsen. Deze scholingen zijn geaccrediteerd en maken we bekend via de nieuwsbrief van de ZEL of via de WDH (Den Haag e.o.)

Contactgegevens huisarts

Heeft u ondersteuning of meer uitleg nodig over ZorgDomein, Zorgmail of het Zorgverlenersportaal dan horen wij dit graag. Graag ontvangen wij uw primaire e-mailadres waarop wij berichten kunnen versturen.

Accountmanager verwijzers

Joke van Veen is onze Accountmanager verwijzers. Zij ondersteunt de contacten tussen de eerste en tweede lijn en de uiteenlopende initiatieven om invulling te geven aan gezamenlijke zorg.

Joke van Veen is uw eerste aanspreekpunt voor alle niet direct patiëntgebonden vragen en opmerkingen.

Contactgegevens

  • Joke van Veen, Accountmanager verwijzers
  • E-mail: huisarts@hagaziekenhuis.nl
  • Telefoon: 06-53369803.