Een afspraak maken bij een polikliniek van het HagaZiekenhuis kan:

  • telefonisch
  • persoonlijk

Telefonisch afspraak maken

De poliklinieken van het HagaZiekenhuis zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. De telefoonnummers vindt u op www.hagaziekenhuis.nl/bestemmingen.

Wilt u niet wachten aan de telefoon? Dan bellen we u terug

Belt u tussen 8.00 en 17.00 uur naar de polikliniek en is er een wachtrij? Dan kunt u bij alle poliklinieken voortaan kiezen: blijven wachten, of vragen of wij u terugbellen. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere tijdstippen. Op het gekozen tijdstip belt een medewerker van de polikliniek u op. Belt u na 17.00 uur? Dan kunt u een terugbelafspraak voor de volgende dag maken.

MijnHaga

Op MijnHaga, het patiëntenportaal van het HagaZiekenhuis, kunt u:

  • een overzicht van uw afspraken bekijken;
  • uw medisch dossier raadplegen;
  • uw gegevens bekijken en telefoonnummer, e-mailadres en huisarts aanpassen.
  • vragenlijsten voor uw bezoek aan het ziekenhuis invullen;

MijnHaga is beveiligd met DigiD. Klik hier om naar MijnHaga te gaan.

Persoonlijk

U kunt aan de balie van de polikliniek persoonlijk een afspraak maken. Onder aan deze pagina ziet u waar u terecht kunt.

Veelgestelde vragen over een afspraak

U mag op zijn laatst 24 uur van tevoren uw afspraak annuleren of verzetten. 

Wegblijftarief

U betaalt een wegblijftarief van €45,- als u te laat afbelt of helemaal niets laat weten.
 

De bevestiging van uw afspraak sturen wij via e-mail. Hierdoor bent u sneller op de hoogte als uw afspraak verandert. Alleen als wij geen e-mailadres hebben, sturen wij de bevestiging via de post. Het is dus belangrijk dat wij uw juiste e-mailadres hebben. U kunt uw e-mailadres doorgeven of wijzigen via het patiëntportaal MijnHaga

Als u twijfelt of de informatie juist is, neemt u contact op met de afdeling waar u een afspraak heeft.

Heeft u geen afspraak, maar wel een sms ontvangen? We waarderen het als u belt naar de afdeling die in het SMS-bericht wordt genoemd. Wij proberen deze fout zo snel mogelijk te herstellen.

Voor een afspraak met een specialist heeft u bijna altijd een verwijzing nodig van uw huisarts. De huisarts geeft u een verwijsbrief mee of verwijst u online door via ZorgDomein.

Bij een klein aantal specialismen kunt u alleen terecht als u al patiënt bent in het HagaZiekenhuis. Dit geldt o.a. voor Fysiotherapie, Neuropsychologie, Medisch Maatschappelijk Werk en Diëtetiek. Alleen uw arts in het HagaZiekenhuis kan u naar deze specialismen verwijzen.

U kunt een afspraak maken via de telefoon of aan de balie van het specialisme. U vindt het telefoonnummer op www.hagaziekenhuis.nl/bestemmingen. Bij een aantal specialismen kunt u ook online een afspraak maken. Dat doet u via het patiëntportaal. Dit portaal is beveiligd met DigiD.

Bestemmingen