In het weekend sporten is fantastisch, maar soms leidt het sporten tot een blessure. Het is dan prettig snel te weten wat er aan de hand is. En om snel een behandeling te krijgen. Daarom kunt u iedere maandag van 13.00 tot 14.00 uur terecht bij het inloopspreekuur van onze Sportpoli. Deze vindt u op locatie Sportlaan. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Zorg wel voor een verwijzing van uw huisarts.

Een snelle diagnose en behandeling van uw sportblessure

Het Sportpoli-team bestaat uit verschillende specialisten. Een van de specialisten onderzoekt u en kijkt hoe ernstig uw blessure is. Daarna kunnen we meteen starten met de behandeling of krijgt u een vervolgonderzoek. Als het nodig is, verwijzen we u door naar de juiste collega orthopedische specialist. Zo krijgt u snel de juiste behandelaar, op de juiste tijd en op de juiste plek. En dat is natuurlijk erg belangrijk voor een spoedig herstel.

Heeft u al langer last van een sportorthopedische blessure? Dan bent u welkom op afspraak. Bel hiervoor onze polikliniek. Het telefoonnummer vindt u op www.hagaziekenhuis.nl/bestemmingen.