Bent u niet tevreden over uw uiterlijk? Bijvoorbeeld over de grootte van uw borsten, uw hangende oogleden of uw buik? Dan kunnen onze plastisch chirurgen een corrigerende operatie uitvoeren. Dit noemen wij esthetische of cosmetische correcties.

Ontevredenheid over uw uiterlijk hoeft niet altijd de reden te zijn voor een esthetische correctie. Het kan ook dat u rugklachten heeft door de grootte van uw borsten. Of hoofdpijn door slecht zicht bij hangende oogleden. Ook bij deze klachten weten onze plastisch chirurgen hoe ze u weer kunnen laten stralen. Een natuurlijk eindresultaat staat bij onze experts altijd voorop.

Esthetische correcties in het HagaZiekenhuis

De meestgestelde vraag bij cosmetische operaties is misschien wel of de zorgverzekeraar deze vergoedt. Dit kan in aantal gevallen bij echte, serieuze klachten. Bijvoorbeeld bij een borstverkleining. Er is dan een zogenaamde ‘medische indicatie’ om de operatie uit te voeren. De plastisch chirurg overlegt met u of dit voor u geldt en zal een aanvraag voor u doen bij de zorgverzekeraar.