Heeft uw kind direct medische hulp nodig? Dan kunt u na doorverwijzing van uw huisarts of de Huisartsenpost (HAP) naar de Kinder-Spoedeisende Hulp (Kinder-SEH) komen. Als u hier niet zelf kunt komen, mag u 112 bellen. Bel bij levensbedreigende situaties altijd 112.

De Kinder-SEH van het Juliana Kinderziekenhuis is de grootste SEH voor kinderen in Nederland. Wij helpen per jaar wel 18.000 kinderen.  

Gespecialiseerde zorg op de Kinder-SEH

Een kind met een dringend probleem heeft andere zorg nodig dan een volwassene. De Kinder-SEH van het Juliana Kinderziekenhuis is speciaal ingericht om dag en nacht spoedzorg te geven aan kinderen van 0 tot 18 jaar. De artsen en verpleegkundigen op de Kinder-SEH zijn speciaal opgeleid en hebben veel ervaring. 

Persoonlijke zorg op de Kinder-SEH

De dokters en verpleegkundigen van de kinder-SEH doen er alles aan om uw kind te helpen. Alles is hier gericht op kinderen. Er is een speciale kinderwachtkamer. En de behandelkamers zijn zo ingericht dat uw kind zo min mogelijk pijn en stress voelt. Maar ook ouders vangen wij goed op. U mag bij ons rekenen op snelle, persoonlijke zorg.