HagaZiekenhuis Den Haag

(070) 210 0000
Els Borst-Eilersplein 275
2545 AA Den Haag

Plan uw reis

Fiets Openbaar vervoer Auto
€ 1,00 per 25 minuten
Luchtfoto gebouw locatie Leyweg

Locatie HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis is gevestigd aan het Els Borst-Eilersplein 275. Hier zijn ook het Spoedplein, een operatiecomplex, een moderne Intensive Care en het Hart Long Centrum gevestigd. Bijna alle specialismen houden hier spreekuur.

Komt u met de auto?

Parkeer uw auto in de parkeergarage APCOA Parking Haga Hospital Leyweg. U kunt navigeren naar Escamplaan 874. Let op: aan de naast het ziekenhuis gelegen Charlotte Jacobstraat geldt een parkeerverbod. Parkeert u hier alstublieft niet. Bewoners hebben hier last van. Bovendien handhaaft de gemeente en kunt u een parkeerboete krijgen.

De autoroute naar het HagaZiekenhuis, het Juliana Kinderziekenhuis en het Spoedplein is niet zo lang geleden veranderd. De hoofdroute naar het ziekenhuis loopt nu via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan en de Escamplaan. De nieuwe route geldt voor bezoekers van:

  • de parkeergarage Schoone Ley;
  • de Kiss+Ride bij de hoofdingang;
  • het Spoedplein.

Doordat de route is veranderd, heeft mogelijk een iets langere reistijd. Houd hier rekening mee. Kijk ook op de www.bereikbarestad.denhaag.nl voor eventuele werkwerkzaamheden die uw komst kunnen vertragen. 

Wilt u naar het Spoedplein?

U rijdt naar het Spoedplein via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan en Escamplaan. Let op: u kunt het Spoedplein niet meer via de Leyweg bereiken.

Brengt u met de auto iemand naar de hoofdingang?

U kunt de nieuwe Kiss + Ride (K+R) gebruiken. Die bereikt u via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan. Let op: de K+R via de Leyweg is dicht.

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

In de APCOA parkeergarage Haga Hospital Leyweg zijn een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden. Voor deze parkeerplaatsen geldt het normale parkeertarief.

Komt u met het OV?

Stap dan uit bij halte Leyenburg. U loopt vanaf daar over het vernieuwde Els Borst-Eilersplein naar de hoofdingang van het ziekenhuis.

Komt u met de fiets?

Er is een onbewaakte fietsenstalling naast de hoofdingang van het ziekenhuis.


MijnHaga app: altijd uw afspraakgegevens bij de hand

Via de MijnHaga app heeft u altijd een overzicht van uw afspraken op uw telefoon bij de hand. Ook kunt u zien hoe u zich op de afspraak kunt voorbereiden. Tot slot kunt u in de app diverse behandelpaden toevoegen. U krijgt dan informatie op maat over uw behandeling.

Voorzieningen

In het HagaZiekenhuis proberen we het u zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Met een vers kopje koffie bijvoorbeeld. Of onze handige shuttleservice. In onze lichtstraat vindt u ook winkels, een kapper en een oplaadpunt voor uw OV-chipkaart.


Veelgestelde vragen over het HagaZiekenhuis Den Haag

Klik hier voor een overzicht van de locaties waar wij zorg verlenen. Klik op de locatie waar u een afspraak heeft voor meer informatie over

  • parkeermogelijkheden;
  • parkeertarieven;
  • parkeerplaatsen voor mindervaliden;
  • brengen en halen van patiënten en bezoekers.

Vervoer per (lig)taxi kan nodig zijn voor wie (nog) niet in staat is zelfstandig naar het ziekenhuis te komen. 

Bij vertrek uit het ziekenhuis kan de receptionist desgewenst een taxi bestellen. De kosten zijn voor eigen rekening.

Elke afdeling heeft een eigen route. Deze route bestaat uit een letter en twee cijfers. De Longziekten polikliniek heeft bijvoorbeeld routenummer B1.2. De letter verwijst naar een deel van het gebouw waar de afdeling is gevestigd. Het eerste cijfer verwijst naar de etage waar de afdeling is gevestigd.
Het tweede cijfer is het balienummer waar de patiënten zich melden.
 


De Longziekten polikliniek vindt u bijvoorbeeld in gebouwdeel B op de eerste etage, balie 2.

Hoe vindt u de weg naar een bestemming?

De borden verwijzen naar de gebouwdelen. Op de bovenrand van elk verwijsbord staat de etage waar u zich bevindt. Op de onderrand staat een strook met verwijzingen naar de uitgang en voorzieningen zoals toiletten, espressobar of restaurant.


Bij de liften treft u een verkort overzicht met de bestemmingen in het gebouwdeel waar u zich bevindt.

Aan het einde van de route ziet u een bord met de naam van de bestemming en het routenummer.

Er zijn kaartjes met alle routes beschikbaar. Deze kaartjes worden onder meer uitgedeeld door de vrijwilligers die u ook kunnen helpen om uw weg te vinden.