Wilt u veilige en complete zorg voor uzelf en uw kindje? Kom dan naar het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC). In het HJGC werken de gynaecologen en verloskundigen van het HagaZiekenhuis, 10 verloskundigenpraktijken, 14 kraamzorgorganisaties, GeboorteHotel Haga en het Juliana Kinderziekenhuis samen voor de beste zorg. U kunt in het HJGC terecht met én zonder medische indicatie. Zowel voor, tijdens als na uw bevalling krijgt u zorg op maat.

Samenwerking met uw eigen verloskundige

We werken samen met uw eigen verloskundige. Daardoor kunt u voor controle gewoon terecht bij een praktijk dicht bij huis. Heeft u of uw baby extra zorg nodig? Dan bieden wij die meteen. In het HJGC is 24 uur per dag een gynaecoloog, verloskundige en neonatoloog aanwezig.

Bevallen in het Haga Juliana Geboortecentrum

U bevalt in een moderne verloskamer. Eventueel met een draadloos CTG. Hierdoor heeft u meer bewegingsvrijheid. Heeft u na de bevalling extra zorg nodig? Dan wordt u samen met uw baby opgenomen in een comfortabele kraamsuite.

Het HJGC is de eerste grootstedelijke Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) van Nederland. In de IGO werken 27 partijen intensief samen om u de best mogelijke zorg te bieden.


Bevallen of spoed?

Is de bevalling begonnen of heeft u spoedeisende klachten? Bel dan eerst uw eigen verloskundige.

Bent u bij de gynaecoloog in het ziekenhuis onder controle? Bel dan (070) 210 7560.Goed om te weten

Autoroute HagaZiekenhuis, JKZ en Spoedplein is veranderd

De autoroute naar het HagaZiekenhuis, JKZ en Spoedplein is veranderd. Deze loopt nu via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan en Escamplaan. Het Spoedplein is niet meer via de Leyweg bereikbaar.

Onze zorg gaat tijdens de avondklok door. Dit moet u weten

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Heeft u noodzakelijke medische zorg nodig? Dan mag u ook na 21.00 uur naar buiten. De zorg van het HagaZiekenhuis gaat 24 uur per dag door.

Lees hieronder wat de avondklok betekent voor uw zorg.

Heeft u met spoed medische hulp nodig? Dan mag u gewoon naar de Huisartsenpost of de Spoedeisende Hulp op het Spoedplein van het HagaZiekenhuis. Voor een noodsituatie mag u tijdens de avondklok naar buiten. U heeft geen ‘eigen verklaring avondklok’ nodig. Spreekt een agent of handhaver u aan? Leg dan de noodsituatie uit.

Bent u zwanger en is uw bevalling begonnen? Of is er een noodsituatie? Dan mag u gewoon naar het Haga Juliana Geboortecentrum in het HagaZiekenhuis. Voor een noodsituatie mag u tijdens de avondklok naar buiten. U heeft geen ‘eigen verklaring avondklok’ nodig. Spreekt een agent of handhaver u aan? Leg dan de (nood)situatie uit.

Heeft u met spoed medicijnen nodig. Dan mag u gewoon naar de Spoedapotheek op het Spoedplein van het HagaZiekenhuis.  Voor een noodsituatie mag u tijdens de avondklok naar buiten. U heeft geen ‘eigen verklaring avondklok’ nodig. Spreekt een agent of handhaver u aan? Leg dan de noodsituatie uit.

Wordt u ontslagen uit het ziekenhuis? Dan mag u na 21.00 uur buiten zijn. Dit valt onder de ‘dringende medische omstandigheden’.

Komt u een patiënt ophalen die is ontslagen? Ook dan mag u na 21.00 uur buiten zijn. U moet dan wel een ingevulde Eigen verklaring avondklok bij u hebben. Deze verklaring kunt u downloaden via www.rijksoverheid.nl/avondklok.

Meer informatie over de avondklok

De meest actuele informatie over de avondklok vindt u op de website van de Rijksoverheid. Ga naar www.rijksoverheid.nl/avondklok.

Hoe heeft u onze zorg ervaren?

HagaRadar smileysHoe is de zorg van het Haga Juliana Geboortecentrum? Niemand weet dat beter dan u. Daarom willen we graag weten wat u van onze zorg vindt. Wat vond u goed? Wat kan volgens u beter? Doe mee aan de HagaRadar, het feedbacksysteem van HagaZiekenhuis en Haga Juliana Geboortecentrum. Daarmee helpt u onze zorg nog beter te maken.

Vul de HagaRadar in

Wij staan voor u klaar

Haga Juliana Geboortecentrum in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Het Haga Juliana Geboortecentrum krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten