Wilt u uw kind borstvoeding geven? Of twijfelt u daar juist over? Meld u dan aan voor de Informatiebijeenkomst Borstvoeding. Een borstvoedingscoach geeft praktische informatie en vertelt over de voordelen van borstvoeding. U kunt uiteraard ook uw vragen aan haar stellen.

Ook uw partner is van harte welkom. De informatiebijeenkomst kost €15,- voor 2 personen. Dit bedrag betaalt u contant bij binnenkomst. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Ook in coronatijd

We organiseren de informatiebijeenkomst meerdere keren per jaar op locatie Leyweg. Ook tijdens de coronatijd. We houden uiteraard rekening met de wettelijke richtlijnen.

Er is plek voor maximaal 10 zwangere vrouwen. Partners zijn ook welkom. De informatiebijeenkomst gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn.

Data 2021

De informatiebijeenkomsten zijn dit jaar op de volgende data:

Is de sessie vol, maar heeft u wel interesse? Stuur dan een e-mail naar Fransiska van der Haar. Zij vertelt u of en wanneer er een volgende bijeenkomst wordt georganiseerd.

De avond start om 19.00 en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Meer informatie en de precieze locatie leest u in de bevestigingsmail.

Meer weten over borstvoeding en het coronavirus?

Download onze folder (PDF)