Het ervaren team van de afdeling (Algemene) Chirurgie voert veel verschillende operaties uit. Ontstekingen en gezwellen (tumoren) verwijderen bijvoorbeeld. Maar we opereren ook bij (bot)breuken, ongelukken of klachten aan de bloedvaten. We doen dit met de nieuwste technieken. Zo krijgt u de beste behandeling.

Algemene Chirurgie in het HagaZiekenhuis

Na een operatie is het natuurlijk fijn als u snel weer naar huis kunt. Daarom doen wij veel wetenschappelijk onderzoek om operaties steeds kleiner en lichter te kunnen maken. Zo kan een kijkoperatie bijvoorbeeld een grotere operatie vervangen. Wel zo prettig. We leiden ook nieuwe artsen en chirurgen op. Daardoor kunnen we u ook in de toekomst de best mogelijke zorg bij operaties blijven bieden.


Wij staan voor u klaar

Goed om te weten

MijnHaga app: altijd uw afspraakgegevens bij de hand

Via de MijnHaga app heeft u altijd een overzicht van uw afspraken op uw telefoon bij de hand. Ook kunt u zien hoe u zich op de afspraak kunt voorbereiden. Tot slot kunt u in de app diverse behandelpaden toevoegen. U krijgt dan informatie op maat over uw behandeling.

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Algemene Chirurgie krijgt een:

Lees meer