Huidproblemen komen voor op alle leeftijden. Sommige huidproblemen zijn ernstig, zoals huidkanker. En sommige huidproblemen kunnen u onzeker maken. Bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of extreem veel zweten. Heeft u problemen met uw huid, haren of nagels? Of heeft u spataderen? Op de afdeling Dermatologie (huidziekten) van het HagaZiekenhuis staat een team van dermatologen, verpleegkundigen en assistenten voor u klaar. Een team met bijzonder veel ervaring met veel verschillende huidproblemen.

Dermatologie in het HagaZiekenhuis

Op de polikliniek Dermatologie doen we onderzoek om snel een diagnose te kunnen stellen. Wij vinden het belangrijk om daarna sámen met u naar een passende behandeling te zoeken. Als dat nodig is, betrekken we ook andere specialisten bij uw behandeling. Bijvoorbeeld een plastisch chirurg, reumatoloog, gynaecoloog, chirurg of het wondexpertise-team.
Wij staan voor u klaar

Dermatologie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Dermatologie krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten