Is uw huisarts ervan overtuigd dat u astma heeft? Dan kan hij of zij u doorverwijzen naar ons Kenniscentrum voor Astma. Patiënten uit de hele regio komen hiervoor speciaal naar het HagaZiekenhuis. Op onze polikliniek onderzoeken we wat er mis is met uw longen. En hoe we dit kunnen behandelen.  

Als u ernstig astma heeft, kunt u hier erg ziek van zijn. U heeft dan veel zorg nodig. In ons Kenniscentrum voor Astma weten we goed wat u nodig heeft. We hebben jarenlange ervaring met onderzoek en de behandeling van ernstig astma. We gebruiken daarvoor de nieuwste technieken en behandelmethoden. En we doen wetenschappelijk onderzoek. Daardoor kunnen we patiënten met ernstig astma in de toekomst nóg beter helpen.

De behandeling van ernstig astma in het HagaZiekenhuis

De afgelopen jaren zijn veel nieuwe geneesmiddelen en behandelmethoden ontwikkeld. Daardoor kunnen we steeds meer doen voor patiënten met ernstig astma. Op onze afdeling werken longartsen die gespecialiseerd zijn in deze ziekte. Zij onderzoeken of u in aanmerking komt voor zo’n nieuwe behandeling. De longarts werkt daarbij samen met andere astma-specialisten. Samen bespreken ze hoe we u het beste kunnen behandelen.


Wij staan voor u klaar

Erkenning Topklinische Zorg

Het kenniscentrum ernstig astma/longgeneeskunde heeft een STZ-erkenning voor Topklinische zorg. Topklinische zorg is hooggespecialiseerde zorg die niet door ieder ziekenhuis geboden wordt. In deze zorg zijn we dus expert!

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten