Heeft u pijn of klachten bij een bepaalde houding of beweging? Dan kunt u voor onderzoek, diagnose en een passende behandeling terecht op de afdeling Fysiotherapie van het HagaZiekenhuis. Onze fysiotherapeuten staan ook voor u klaar als uw in het ziekenhuis ligt. Fysiotherapie is dan onderdeel van uw opname of behandeling.

Fysiotherapie in het HagaZiekenhuis

Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring met het behandelen van verschillende klachten. Bij een opname doen de fysiotherapeuten hun best om te voorkomen dat u fysiek (verder) achteruit gaat. Ook helpen ze u zo snel mogelijk revalideren.

Vaak kunt u zelf, of met hulp van uw mantelzorger, ook iets doen aan uw klachten. Met ademhalingsoefeningen of bewegingsoefeningen bijvoorbeeld. Samen met u en uw behandelend arts maken we een behandelplan dat past bij uw situatie. Voor een snel herstel is het belangrijk dat u zich hier goed aan houdt. Gaan de klachten na uw opname niet weg? Dan kan de fysiotherapeut u adviseren.

Wij staan voor u klaar

Fysiotherapie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Fysiotherapie krijgt een:

Lees meer