Is bij u (een voorstadium van) kanker aan de geslachtsorganen vastgesteld? Of heeft u hier erfelijke aanleg voor? Dan verwijst uw arts u door naar het specialisme Gynaecologische Oncologie van het HagaZiekenhuis. Onze gynaecologisch oncologen hebben speciale kennis en veel ervaring op het gebied van kanker aan de geslachtsorganen. Zoals baarmoederhalskanker, baarmoederkanker, schaamlipkanker en eierstok- of eileiderkanker. U bent hier in goede handen.

Gynaecologische Oncologie in het HagaZiekenhuis

De behandeling bestaat meestal uit een combinatie van een operatie, chemotherapie en bestraling. De gynaecologisch oncoloog werkt daarom goed samen met een team van specialisten. Dit team bestaat uit gynaecologen, internist-oncologen, gespecialiseerde verpleegkundigen en een radiotherapeut, patholoog en radioloog. Het team bespreekt uw situatie iedere week. Zo kunnen we uw behandeling aanpassen als dat nodig is.

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) voert ingewikkelde operaties bij schaamlipkanker (vulvacarcinoom) en baarmoederhalskanker (cervixcarcinoom) uit. Operaties van baarmoederkanker (ovariumcarcinoom) doen wij in het Gynaecologisch Oncologisch Samenwerkingsverband Reinier Haga. Patiënten met eierstokkanker (ovariumcarcinoom) worden ook geopereerd in het Reinier de Graaf. Door kennis en ervaring te bundelen op een aantal locaties in de regio, kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden.

Wij staan voor u klaar

Gynaecologische Oncologie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. 

Lees meer