Merkt u, of uw omgeving dat u erg vergeetachtig wordt? Of merkt u dat uw gedrag, taal of ruimtelijke oriëntatie verandert? Dan kan uw huisarts of specialist u doorverwijzen naar het HagaGeheugencentrum. Of u nu jong bent of oud: iedereen met klachten aan het geheugen kan bij ons terecht. Bijvoorbeeld met dementie. Een team van specialisten staat klaar om uw klachten te onderzoeken, een diagnose te stellen en samen met u een eventuele behandeling te bespreken.

Het HagaGeheugencentrum in het HagaZiekenhuis

In het HagaGeheugencentrum werkt een team van specialisten met elkaar samen aan uw zorg. Zoals neurologen, internisten Ouderengeneeskunde, geriaters en neuropsychologen. Maar ook een psycholoog, logopedist, fysiotherapeut en maatschappelijk werker.

We proberen zo snel mogelijk vast te stellen waar uw klachten vandaan komen. In het eerste gesprek vragen wij u, en uw partner of naaste, naar uw klachten. Ook doen we lichamelijk onderzoek en een geheugentest. Op basis van de resultaten doen we daarna verder onderzoek. De uitslagen bespreken we met alle betrokken specialisten. Samen met u en uw naasten bespreken we daarna welke behandeling het beste bij u past.


Samenwerking in het HagaGeheugencentrum

In het HagaGeheugencentrum werken behandelaars van verschillende specialismen nauw samen:


Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer