Heeft u last van uw hand, pols of elleboog? In het Hand-, Pols- en Elleboogcentrum van het HagaZiekenhuis hebben we alle kennis en ervaring op dit gebied gebundeld. We behandelen veel verschillende klachten. Denk aan slijtage van uw gewrichten (artrose), reuma of schade aan pezen en zenuwen. Maar ook voor aangeboren afwijkingen of schade na een ongeluk komt u naar ons centrum. Voor veel problemen aan de hand, pols en elleboog is een behandeling mogelijk.

Hand-, Pols- en Elleboogcentrum in het HagaZiekenhuis

In ons Hand-, Pols- en Elleboogcentrum werken handchirurgen, revalidatieartsen, reumatologen, handtherapeuten en verpleegkundigen met elkaar samen. Samen met u kijken we welke behandeling het beste bij u past. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u weer zo goed mogelijk te laten functioneren. We weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat uw hand, pols en elleboog soepel en pijnloos bewegen.

Revalidatie

Voor revalidatie werken we nauw samen met Basalt Hand, Pols en Elleboog Revalidatie (HPER). Kijk voor meer informatie op de website van Basalt.


Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Het Hand- en Polscentrum krijgt een:

Lees meer