Uitstekende zorg in een veilige en vriendelijke omgeving. Dat is waar de artsen en assistenten van HagaZiekenhuis Huidkliniek Zoetermeer elke dag weer de schouders onder zetten. Wij laten dat graag door u en anderen beoordelen. Zo zijn wij recent  ISO en NTA gecertificeerd,  de maatstaven voor kwaliteit en veiligheid van de verleende zorg en service. Maar ook uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek blijkt dat wij daar in slagen.

Huidkankerzorg

Wist u dat huidkanker en de voorstadia daarvan steeds vaker voor komen? Snelle herkenning is belangrijk voor een succesvolle behandeling. De HagaZiekenhuis Huidkliniek Zoetermeer is hét huidkankercentrum voor de regio Zoetermeer. Door nauwe samenwerking met Plastische Chirurgie, Chirurgie-Oncologie en de Keel- Neus- en Oorarts realiseren we het beste resultaat voor de cliënt.

Gecertificeerd

De Huidkliniek Zoetermeer werkt voortdurend aan de beste kwaliteit en veiligheid van de behandeling van onze cliënten. We zijn gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001) en veiligheid (VMS NTA 8009). Bovendien hebben we het kwaliteitszegel Dermatologie van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie.

Gespecialiseerd team

De artsen van de Huidkliniek maken deel uit van één van de grootste maatschappen op het vakgebied van de dermatologie. Naast een brede kennis heeft elke dermatoloog ook eigen aandachtsgebieden ontwikkeld. Bijvoorbeeld op het gebied van huidkankers, vaat- en wondproblematiek, allergieën, huidaandoeningen en pigmentstoornissen.

De co-assistenten van het LUMC volgen hun coschap dermatologie in de Huidkliniek.

Als één van de weinige zelfstandige behandelcentra in Nederland beschikt de Huidkliniek over de opleidingsaccreditatie voor ‘dermatoloog in opleiding’ in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

HagaZiekenhuis Huidkliniek Zoetermeer

Partners

Partners

In het gebouw van de Huidkliniek zijn diverse huidgerelateerde therapeuten gevestigd, zodat u in één bezoek alle nodige zorg krijgt. Daarbij gebruiken we de modernste apparatuur en technieken om een goede en snelle behandeling te garanderen.

Een goed voorbeeld hiervan is het Acne en Rosacea spreekuur. Ernstige acne en rosacea kan littekens veroorzaken. Tijdens het spreekuur nemen de physician assistant van de Huidkliniek en de huidtherapeute van Skinso uitgebreid de tijd om tot een effectieve behandeling te komen.

Klik op onderstaande kopjes voor meer informatie over de therapeuten waar we in de Huidkliniek HagaZiekenhuis Zoetermeer mee samenwerken.

SKINSO Paramedisch Centrum voor Huidtherapie is gevestigd in het gebouw van de Huidkliniek Zoetermeer. Dit maakt nauwe samenwerking met de dermatologen van de Huidkliniek mogelijk.

Deze multidisciplinaire samenwerking stimuleert een optimale afstemming, continuïteit, service en diversiteit van het zorgaanbod. De praktijk heeft korte wachttijden en heeft een avondspreekuur op dinsdagavond. De praktijk bestaat uit meerdere BIG geregistreerde huidtherapeuten. Bij ons staat u centraal en wordt u op een persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze geholpen.

U kunt bij SKINSO onder andere terecht voor de behandeling van verzekerde zorg zoals:

  • acne
  • overbeharing
  • (lymf)oedeem
  • littekens
  • pigmentproblematiek, zoals o.a. vitiligo en pigmentvlekken
  • medische tatoeage

Kijk op www.skinso.nl voor meer informatie of bel (079) 346 2684.

Onze huidtherapeuten werken samen met dermatologen die zijn verbonden aan de Huidkliniek van HagaZiekenhuis Zoetermeer. Zij beschikken allemaal over ruime ervaring in hun vakgebied en bieden medisch advies bij behandeling van complexere huidproblematiek. Deze unieke samenwerking garandeert uw veilige en effectieve behandelingen.

Bekijk onze website voor meer informatie over de EOS Huidlaserkliniek.


Voetcentrum Verweij is een medisch pedicure praktijk gelegen op de 1ste etage in de Huidkliniek van HagaZiekenhuis Zoetermeer.

De praktijk is aangesloten bij branchevereniging Provoet en de voetzorgverlener is geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP).

U kunt terecht in de praktijk voor reguliere voetbehandelingen, maar daarnaast ligt de specialisatie op voetproblemen met een pathologische achtergrond. (Diabetes, reuma, oncologie etc.)

Naast de instrumentele behandelingen biedt de praktijk ook technieken voor voor het behandelenn van drukproblemen aan de voet (ortheses) en de behandeling van ingegroeide nagels (nagelbeugels).

Kijk voor meer informatie op www.voetcentrum–verweij.nl

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten