Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek Interne Geneeskunde. Op deze afdeling werken de artsen aan ziekten van de interne organen. Dat kunnen problemen zijn aan uw gewrichten, longen, nieren, maag, lever of darmen. Maar ook alles dat te maken heeft met hormonen, allergieën, uw stofwisseling of het bloed. Onderzoek en behandeling van kanker valt ook onder Interne Geneeskunde.

Algemene Interne Geneeskunde in HagaZiekenhuis

Op de polikliniek Interne Geneeskunde worden veel verschillende ziekten behandeld. Daarom zijn er een aantal gespecialiseerde poliklinieken. Iedere internist heeft zich weer verder gespecialiseerd in bijvoorbeeld: oncologie (kanker), diabetologie (suikerziekte), hematologie (bloedziekten), endocrinologie (stofwisselingziekten), vasculaire geneeskunde (bloedvaten), nefrologie (nierziekten), ouderengeneeskunde of intensive care (intensieve zorg). De artsen van de verschillende  poliklinieken werken veel samen. Zo wordt snel duidelijk waar uw klachten vandaan komen. En hoe u behandeld kunt worden.


Wij staan voor u klaar

Als internist-endocrinoloog ben ik gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van hormoon-gerelateerde aandoeningen.

Interne Geneeskunde in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Interne Geneeskunde krijgt een:

Lees meer