Heeft u klachten als buikpijn, verstopping of bloed in de ontlasting? En heeft uw arts iets verdachts gezien bij een scan of maag-darm kijkonderzoek? Dan komt u op onze afdeling Gastro-enterologische Oncologie voor meer onderzoek. Zoals een scan. Hiermee kijken we heel precies naar uw slokdarm, maag, lever, galwegen, alvleesklier, dikke darm of endeldarm. Dit zijn onderdelen van het spijsverteringskanaal. Maag-, darm- of leverkanker noemen we ook wel kanker van het spijsverteringskanaal.

Kanker aan maag, darm, lever en alvleesklier (Gastro-enterologische oncologie) in het HagaZiekenhuis

Als er een verdachte afwijking gevonden is, wilt u natuurlijk snel duidelijkheid. We plannen daarom binnen een paar dagen een aanvullend onderzoek in. En als het nodig is, starten we snel met een behandeling. Onze specialisten zijn expert in het verwijderen van tumoren in een vroeg stadium. Iedere week overleggen de specialisten met elkaar. Bovendien werken de specialisten van het HagaZiekenhuis nauw samen met de experts van 6 andere ziekenhuizen in het Regionaal Oncologienetwerk West. Zo verliezen we geen tijd en krijgt u de allerbeste behandeling. In deze moeilijke fase zal u ook begeleidt worden door onze twee verpleegkundig specialisten.
Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer