Wordt uw kind doorverwezen naar het ziekenhuis? Dan bent u in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) op de juiste plek. Het JKZ is helemaal ingericht op het onderzoeken en behandelen van kinderen. U vindt hier alle kindzorg onder 1 dak in een vertrouwde omgeving. Voor de eerste afspraak komt u naar de afdeling Kindergeneeskunde.

Kindergeneeskunde in het Juliana Kinderziekenhuis

De kinderarts onderzoekt de klachten van uw kind. De kinderartsen van het JKZ hebben kennis van alle gebieden van de kindergeneeskunde. Daarnaast hebben de meeste kinderartsen ook 1 of meer specialisaties. De kinderarts is uw vaste aanspreekpunt binnen het JKZ. Als dat nodig is, overlegt de kinderarts met een collega met een specialisatie. Bij sommige ziekten of een langdurige behandeling neemt deze collega met specifieke kennis over de ziekte de behandeling over. Zo krijgt uw kind altijd de beste behandeling.

Lees meer over Kindergeneeskunde op www.julianakinderziekenhuis.nl


Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Kindergeneeskunde krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten