Met klachten aan uw keel, neus of oren kunt u terecht bij onze afdeling KNO. Onze KNO-artsen behandelen ook problemen aan de slokdarm of het hoofd-halsgebied. Denk bijvoorbeeld aan een gezwel in het gezicht, de hals of speekselklieren. De KNO-artsen doen zelf de operaties. Dat betekent dat u meestal wordt geopereerd door uw eigen KNO-arts. Ons team heeft ook ervaring met plastische chirurgie aan het gezicht. Zowel reconstructies (herstellen) als cosmetisch (mooier maken).  

KNO in het HagaZiekenhuis

Op de KNO-polikliniek kunt u terecht voor onderzoek en behandeling. Wij vinden het belangrijk om daarna sámen met u naar de meest geschikte behandeling te zoeken. Onze artsen zijn heel ervaren en voeren veel ingewikkelde behandelingen uit. Patiënten uit de hele regio worden naar het HagaZiekenhuis verwezen.

Een aantal van onze KNO-artsen is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen. Zij staan in het Juliana Kinderziekenhuis klaar voor de behandeling van uw zoon of dochter. 


Wij staan voor u klaar

"Een goede arts-patiëntrelatie is de hoeksteen van de behandeling"

Ondertiteling AAN Ondertiteling UIT
Afspelen
Koopman - KNO arts

KNO (Keel-, Neus- en Oorheelkunde) in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De KNO krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten