Wil uw huisarts, specialist of verloskundige meer weten over uw gezondheid of uw behandeling? Dan kan een onderzoek in een van onze laboratoria worden aangevraagd. Het HagaZiekenhuis heeft meerdere laboratoria voor onderzoek van bloed, maar ook van weefsel en verschillende lichaamsstoffen.

De uitslag van het onderzoek helpt uw arts sneller de juiste beslissing te nemen voor de behandeling van uw klachten. Ook kan in de gaten worden gehouden hoe uw ziekte verloopt. Soms wordt dankzij laboratoriumonderzoek zelfs een ziekte voorkomen.

Naar het laboratorium voor onderzoek

Meestal komt u voor bloedprikken of het afgeven van urine of ontlasting naar LabWest op locatie Leyweg of Sportlaan. Voor kinderen is er een speciale afdeling Bloedafname in het Juliana Kinderziekenhuis. De uitslag van het onderzoek hoort u van de arts die het onderzoek heeft aangevraagd. De uitslag vindt u ook online. Ga hiervoor naar MijnHaga en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Wij staan voor u klaar

Laboratoria in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer