Wil uw huisarts, specialist of verloskundige meer weten over uw gezondheid of uw behandeling? Dan kan een onderzoek in een van onze laboratoria worden aangevraagd. Het HagaZiekenhuis heeft meerdere laboratoria voor onderzoek van bloed, maar ook van weefsel en verschillende lichaamsstoffen.

De uitslag van het onderzoek helpt uw arts sneller de juiste beslissing te nemen voor de behandeling van uw klachten. Ook kan in de gaten worden gehouden hoe uw ziekte verloopt. Soms wordt dankzij laboratoriumonderzoek zelfs een ziekte voorkomen.

Naar het laboratorium voor onderzoek

Voor bloedprikken of het afgeven van urine of ontlasting kunt u terecht op locatie Leyweg. Voor kinderen is de Bloedafname in het Juliana Kinderziekenhuis. De uitslag van het onderzoek hoort u van de arts die het onderzoek heeft aangevraagd. De uitslag vindt u ook in het patiëntportaal. Ga hiervoor naar www.hagaziekenhuis.nl/mijnhaga.

Goed om te weten

Sluiting Sportlaan: Bloedafname dicht

Per dinsdag 1 september 2020 sluit de Bloedafname op locatie Sportlaan. LabWest opent in de buurt van de Sportlaan 2 nieuwe bloedafnamepunten.


Wij staan voor u klaar

Laboratoria in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten