Ontdekt u een knobbeltje in uw borst? Of is er bij het bevolkingsonderzoek een afwijking in uw borst gevonden? Dan verwijst uw huisarts u door naar de Mammapoli in het HagaZiekenhuis. Of u nu een vrouw of een man bent. Hier kunt u laten onderzoeken of er sprake is van borstkanker. Een team van gespecialiseerde artsen staat voor u klaar om u snel te onderzoeken en te behandelen. Ook krijgt u hier voorlichting en begeleiding.

Uw eerste bezoek aan de Mammapoli

Voordat u de Mammapoli bezoekt, nemen we telefonisch een vragenlijst met u door. We vragen bijvoorbeeld hoe lang u al klachten heeft en of er borstkanker in uw familie voorkomt. Tijdens uw eerste bezoek wordt u onderzocht door de radioloog. Deze maakt een röntgenfoto van uw borst en eventueel een echo. Daarna volgt een gesprek en een lichamelijk onderzoek door de chirurg of een verpleegkundig specialist. Na de diagnose bespreken wij samen met u de mogelijke behandelingen.


Wij staan voor u klaar

Door middel van beeldvormende technieken in het lichaam kijken om diagnoses te stellen.

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten