Buikklachten komen vaak voor. Meestal hebben de klachten te maken met de slokdarm, maag, dunne en dikke darm, alvleesklier, galwegen of lever. Samen noemen we dit het spijsverteringssysteem. Bij problemen aan het spijsverteringsstelsel komt u naar onze afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL). Onze MDL-artsen hebben veel kennis van - en ervaring met verschillende soorten buikklachten. Van de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, hepatitis en coeliakie, tot bijvoorbeeld refluxziekten en verschillende vormen van kanker.

Maag-, Darm- en Leverziekten in het HagaZiekenhuis

De afdeling MDL van het HagaZiekenhuis is een van de grootste van Nederland. Ieder jaar komen ruim 20.000 patiënten naar onze polikliniek. Voor veel behandelingen gebruiken wij de allernieuwste technieken. Deze zijn minder ingrijpend en voorkomen vaak een grotere operatie.

Wij zijn een van de weinige Barret Expertise Centra in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het herkennen van vroege vormen van kanker in een Barret-slokdarm. Voor veel ziekten werken we samen met de specialisten van andere afdelingen. Zo staat er voor ieder onderdeel van uw behandeling de juiste expert klaar.

Het coronavirus/COVID-19 en chronische darm- en leveraandoeningen

Heeft u een chronische darmaandoening zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa? Of een chronische leveraandoening zoals auto-immuunhepatitis. Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie over het coronavirus en uw medicatie in combinatie met dit virus.

Lees deze informatie eerst vóór u naar de polikliniek belt.


Wij staan voor u klaar

Ondertiteling AAN Ondertiteling UIT
Afspelen

MDL (Maag-, Darm- en Leverziekten) in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De MDL krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten