Bij het specialisme Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) kunt u terecht met verschillende problemen in de mond, kaak of het gezicht. Een ontsteking in de kaak of schade door een ongeluk bijvoorbeeld. Of een aangeboren afwijking, zoals een hazenlip (schisis). 

MKA in het HagaZiekenhuis

MKA-chirurg word je niet zomaar. Onze experts hebben een opleiding tot basisarts én tandarts afgerond. Daarna hebben zij zich gespecialiseerd in de behandeling van mondziekten en problemen aan de kaak en het gezicht.

Als dat nodig is, werkt de MKA-chirurg nauw samen met uw tandarts, orthodontist of andere medisch specialisten in het ziekenhuis. Zo zijn onze MKA-chirurgen onderdeel van het Schisisteam en werken ze samen met andere specialisten in het OSAS Centrum. Voor de behandeling met (tandheelkundige) implantaten werken we nauw samen met de tandartsen van het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde.


Wij staan voor u klaar

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie krijgt een:

Lees meer