Kanker is niet 1 ziekte, maar bestaat uit wel 100 verschillende vormen. Bij alle vormen gaat het om een foute deling van de cellen. Hierdoor kan een kwaadaardige tumor ontstaan. Zoals bij borstkanker of prostaatkanker. Of een gevaarlijke afwijking in het bloed, zoals bij leukemie. Kanker komt helaas vaak voor en de diagnose kanker roept veel emoties op. Vermoed uw arts dat u kanker heeft? Dan doen we altijd eerst uitgebreid onderzoek. In het Oncologiecentrum van het HagaZiekenhuis hebben wij alle specialisten op het gebied van kanker in huis.

Afspraak bij de oncoloog in het HagaZiekenhuis

Omdat kanker op zoveel verschillende plekken in het lichaam kan voorkomen, heeft ieder specialisme eigen experts op hun gebied. Zo vindt u voor baarmoederhalskanker uw specialist op de afdeling Gynaecologie. En voor prostaatkanker hebben wij zelfs een eigen centrum. Samen met u en uw naasten wordt de beste behandeling voor u gezocht. Dat kan een operatie zijn, chemotherapie (cytostatica), bestraling (radiotherapie) of immuuntherapie. Bij palliatieve zorg zorgt ons eigen team voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Oncologie (kanker) in het HagaZiekenhuis

Behandeling van kanker

Ondersteuning voor patiënten met kanker


Wij staan voor u klaar

Ik heb mij toegelegd op de behandeling van borstkanker, eierstokkanker en kanker van het maagdarmstelsel.

Regionaal oncologienetwerk OncoWest

Bij oncologische zorg werken de specialisten van het HagaZiekenhuis nauw samen met de experts van 6 andere ziekenhuizen in het regionaal oncologienetwerk OncoWest. Zo verliezen we geen tijd en krijgt u de allerbeste behandeling. 

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten