Heeft u last van ernstige pijn die langer dan 3 maanden duurt? En hindert deze pijn u in uw dagelijks functioneren? Bijvoorbeeld aanhoudende uitstralende pijn vanuit uw rug naar uw benen, pijn bij diabetische polyneuropathie, aangezichtspijn of pijn bij kanker. Dan kunt u in het HagaZiekenhuis terecht op de Pijnbestrijding polikliniek. Hier werken we samen met u aan een behandeling op maat. Deze behandeling kan bestaan uit medicijnen, een pijnbehandeling via een prik of een poliklinische pijnbehandeling door onze pijnverpleegkundige. Helaas kunnen we uw pijn niet altijd wegnemen. Wel kunnen we u leren om te gaan met de pijn. Wij streven ernaar uw pijn zo te verminderen dat u uw dagelijkse bezigheden beter kunt uitvoeren en de pijn uw leven minder beheerst.

Een afspraak op de Pijnbestrijding polikliniek in het HagaZiekenhuis

Op de Pijnbestrijding polikliniek staat een team van specialisten voor u klaar. Dit team bestaat uit anesthesioloog-pijnspecialisten, een verpleegkundig specialist en pijnconsulenten. Tijdens het eerste gesprek gaan we dieper in op uw pijnprobleem. Daarbij doen we vaak een lichamelijk onderzoek. Ook geven we u over uw pijnprobleem en de verschillende behandelmogelijkheden. Als dat nodig is, werken we hierbij samen met andere specialisten zoals een neuroloog, neurochirurg, orthopeed of revalidatiearts. Ook zijn er een fysiotherapeut en psycholoog aan onze Pijnbestrijding polikliniek verbonden.


Wij staan voor u klaar

Pijnpolikliniek in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Pijnpolikliniek krijgt een:

Lees meer