Radiotherapie betekent letterlijk: een behandeling met röntgenstralen. Daarom noemen we deze behandeling ook wel bestraling. Bestraling kan een onderdeel zijn van uw behandeling tegen kanker. Bijvoorbeeld om de tumor heel precies te verwijderen of te verkleinen. Of u krijgt bestraling nadat de tumor in een operatie is verwijderd. Er bestaan verschillende soorten bestralingstechnieken. Uw arts vertelt u welke techniek we bij u gebruiken voor het beste resultaat.

Radiotherapie in het HagaZiekenhuis

Radiotherapeutische zorg dicht bij u in de buurt vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij samen met het Leids Universitair
Medisch Centrum (LUMC). En voor bestraling bij prostaatkanker werken we samen met het Reinier de Graaf Gasthuis en het LangeLand Ziekenhuis in het Reinier Haga Prostaatkankercentrum. Dankzij deze samenwerking kunnen we veel behandelingen bieden. En altijd zo dicht mogelijk bij u in de buurt.

Wij staan voor u klaar

Radiotherapie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Radiotherapie krijgt een:

Lees meer