Een ziekte of ongeluk kan veel invloed hebben op uw dagelijks leven. U heeft bijvoorbeeld moeite met lopen of praten. Of u durft minder dan vóór de ziekte of het ongeluk. Misschien zit u niet lekker in uw vel. Op de Revalidatie polikliniek helpen we u dan revalideren. We begeleiden hier ook mensen met een (aangeboren) afwijking.

Basalt Revalidatie

Op de Revalidatie polikliniek in het HagaZiekenhuis werken de specialisten van Basalt. Dat is een expertisecentrum voor revalidatiegeneeskunde. De revalidatieartsen van Basalt werken goed samen met de specialisten van het HagaZiekenhuis.

Bent u ontslagen uit het ziekenhuis, maar moet u nog wel verder revalideren? Dan blijft u onder behandeling van Basalt. Deze behandeling kan worden gedaan in onze polikliniek, maar ook op een van de andere locaties waar Basalt werkzaam is.

Basalt ontvangt geen patiënten meer op locatie Sportlaan

Basalt sluit voorlopig haar deuren op locatie Sportlaan. De hand- en polsrevalidatie van Basalt verhuist naar de Basalt locatie aan de Vrederustlaan 180 in Den Haag. Basalt neemt deze maatregel om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk tegen te gaan. Lees wat dit voor u betekent op de website van Basalt.

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten