Het Spoedplein van het HagaZiekenhuis is er voor alle bewoners van regio Haaglanden die met spoed zorg nodig hebben. U vindt hier de grootste en modernste Spoedeisende Hulp (SEH) van de regio Haaglanden. Maar dat niet alleen. Het Spoedplein bestaat naast de SEH namelijk ook uit een Huisartsenpost (HAP) en een SpoedApotheek. Door deze unieke samenwerking krijgt u snel de juiste zorg. Mét persoonlijke aandacht.

Acute Opname en Diagnostiekafdeling

Als enige ziekenhuis in Den Haag heeft het Spoedplein van het HagaZiekenhuis ook een Acute Opname en Diagnostiekafdeling (AODA). Op deze afdeling verblijft u maximaal 48 uur. Kunt u daarna nog niet naar huis? Dan wordt u opgenomen op een van onze verpleegafdelingen. 

Ingang Spoedplein

Let op! De ingang van het Spoedplein is aan de achterkant van het gebouw. Klik hier voor het adres en een routeplanner.Heeft u corona-klachten? Bel uw huisarts!

Kom NIET zonder verwijzing van uw huisarts naar de Spoedeisende Hulp of huisartsenpost.

Denkt u besmet te zijn met het coronavirus/COVID-19? En worden de klachten erger? Dit is wat u moet doen:

De huisarts bepaalt of een dokter u moet onderzoeken. Is dit het geval? Dan verwijst de huisarts u door naar de speciale Corona Huisartsenpost op het Spoedplein van het HagaZiekenhuis, Locatie Leyweg. 

U kunt ook de corona zelftest doen of gebruik maken van de HagaBehandelwijzer app

Overige spoedzorg gaat gewoon door

De Spoedeisende Hulp van het HagaZiekenhuis, de Kinderspoedeisende Hulp van het Juliana Kinderziekenhuis en de Spoedapotheek blijven normaal open. Voor alle spoedzorg die niets te maken heeft met het coronavirus kunt u dus gewoon terecht op het Spoedplein van het HagaZiekenhuis.Wij staan voor u klaar

Spoedplein in het HagaZiekenhuis

Bel bij levensbedreigende situaties altijd 112

Nieuws en agenda


Alle nieuwsberichten