Het Spoedplein van het HagaZiekenhuis is er voor alle bewoners van regio Haaglanden die met spoed zorg nodig hebben. U vindt hier de grootste en modernste Spoedeisende Hulp (SEH) van de regio Haaglanden. Maar dat niet alleen. Het Spoedplein bestaat naast de SEH namelijk ook uit een Huisartsenpost (HAP) en een SpoedApotheek. Door deze unieke samenwerking krijgt u snel de juiste zorg. Mét persoonlijke aandacht.

Acute Opname en Diagnostiekafdeling

Als enige ziekenhuis in Den Haag heeft het Spoedplein van het HagaZiekenhuis ook een Acute Opname en Diagnostiekafdeling (AODA). Op deze afdeling verblijft u maximaal 48 uur. Kunt u daarna nog niet naar huis? Dan wordt u opgenomen op een van onze verpleegafdelingen. 

Ingang Spoedplein

Let op! De ingang van het Spoedplein is aan de achterkant van het gebouw. Klik hier voor het adres en een routeplanner.

Maximaal 1 begeleider

De veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. Door minder bezoekers toe te laten in ons ziekenhuis, verkleinen we de kans op nieuwe besmettingen. Daarom is maximaal 1 begeleider per patiënt toegestaan op de SEH.


Goed om te weten

Autoroute HagaZiekenhuis, JKZ en Spoedplein is veranderd

De autoroute naar het HagaZiekenhuis, JKZ en Spoedplein is veranderd. Deze loopt nu via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan en Escamplaan. Het Spoedplein is niet meer via de Leyweg bereikbaar.

 

Heeft u corona-klachten? Kom niet naar het Spoedplein

Denkt u besmet te zijn met het coronavirus/COVID-19? Laat u dan zo snel mogelijk testen. Dit kan bij een GGD testplaats bij u in de buurt. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit doet u via www.coronatest.nl

Worden uw klachten erger? Neem dan contact op met de huisarts. 

De huisarts bepaalt of een dokter u moet onderzoeken. Is dit het geval? Dan verwijst de huisarts u door naar de speciale Corona Huisartsenpost op het Spoedplein van het HagaZiekenhuis. 

U kunt ook de corona zelftest doen of gebruik maken van de HagaBehandelwijzer app

Overige spoedzorg gaat gewoon door

De Spoedeisende Hulp van het HagaZiekenhuis, de Kinderspoedeisende Hulp van het Juliana Kinderziekenhuis en de Spoedapotheek blijven normaal open. Voor alle spoedzorg die niets te maken heeft met het coronavirus kunt u dus gewoon terecht op het Spoedplein van het HagaZiekenhuis.

Spoedplein in het HagaZiekenhuis


Wij staan voor u klaar

Bel bij levensbedreigende situaties altijd 112

Nieuws en agenda


Alle nieuwsberichten