Heeft u plas- of blaasklachten? Dan kunt u terecht bij het specialisme Urologie van het HagaZiekenhuis. Bij Urologie onderzoeken en behandelen we klachten aan de nieren, urinewegen en het mannelijk geslachtsorgaan. Onze urologen hebben ervaring met veel verschillende klachten, bij mannen én vrouwen. Van nier- en blaasstenen tot blaasontsteking, urineverlies en andere plasklachten. En mannelijke onvruchtbaarheid, impotentie en sterilisaties. Maar ook bij (een vermoeden van) prostaatkanker, teelbalkanker of blaaskanker staat een team ervaren specialisten voor u klaar.

Urologie in het HagaZiekenhuis

Onze urologen hebben veel ervaring met verschillende behandelmethodes. Na uitgebreid onderzoek overleggen we samen met u welke behandeling bij u past. Als het kan, kiezen we voor een behandeling waar u zo weinig mogelijk last van heeft. Bijvoorbeeld een kijkoperatie. En als dat nodig is, vragen we ook andere specialisten om mee te kijken en advies te geven bij uw behandeling. Zoals een internist of oncoloog. Voor de behandeling van prostaatkanker werken wij met collega’s uit Reinier de Graaf samen in het Reinier Haga Prostaatkankercentrum.Wij staan voor u klaar

Urologie in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Urologie krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten