Jaarlijks worden zo’n 1.100 baby’s geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. U kunt bij ons bevallen onder begeleiding van uw eigen verloskundige. Dit noemen we een eerstelijns bevalling. Heeft u gespecialiseerde zorg nodig? Dan staat ons team van gynaecologen, klinisch verloskundigen en (gespecialiseerde) verpleegkundigen voor u klaar.

Verloskundige samenwerking in de regio Zoetermeer

De gynaecologen, klinische verloskundigen en kinderartsen van HagaZiekenhuis Zoetermeer en de eerstelijnsverloskundigen en kraamcentra in de regio Zoetermeer werken samen in het Verloskundig SamenwerkingsVerband Zoetermeer (VSV Zoetermeer). Samen zorgen we dat onze zorg naadloos op elkaar aansluit, zodat moeder en kind centraal staan.

Bevallen in HagaZiekenhuis Zoetermeer

De afdeling Verloskunde en de verloskamers liggen op de eerste verdieping. Op deze etage is ook een aparte moeder-kind unit. Moet uw kindje worden opgenomen op de couveuse-afdeling of is extra observatie van uw baby noodzakelijk? Dan verzorgen we moeder en kind op deze unit.

Woont u in de regio Den Haag of het Westland? Bekijk de mogelijkheden voor bevallen in het Haga Juliana Geboortecentrum.


Bevallen of spoed?

Is de bevalling begonnen of heeft u spoedeisende klachten? Bel dan eerst uw eigen verloskundige.

Bent u bij de gynaecoloog in het ziekenhuis onder controle? Bel dan (079) 346 2145.Informatieavond zwangeren

Ontdek de mogelijkheden voor bevallen in HagaZiekenhuis Zoetermeer tijdens een van onze informatieavonden.


Wij staan voor u klaar

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen.

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten